Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Subaşı, “Daha çok çalışacağız, daha çok kapıya gideceğiz..”

31 Mart seçimlerine Çekmeköy’de Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı ve ekibiyle hazırlanan DEVA Partisi, 21 mahallede her sokak ve caddede sahayı boş bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İdris Şahin ve Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’ndan sonra yine İstanbul milletvekili Elif Esen de Çekmeköy’de İbrahim Subaşı ve partililerle birlikte yoğun saha çalışmaları gerçekleştirdiler. Çekmeköy Kapalı Pazar alanı, esnaf ve işyeri ziyaretleri ile seçmen buluşmaları yapılan çalışmalarda DEVA Partisi’nin yerel seçim projeleri vatandaşa anlatıldı.

Gittikleri her kapıda son derece yakın ilgi ve alaka ile karşılandıklarını anlatan Çekmeköy Belediye Başkan Adayı İbrahim Subaşı, “Daha çok çalışacağız, daha çok kapı çalıp, daha çok vatandaşa dokunacağız. Milletimiz büyük sıkıntıda, ekonomik darboğaz herkesi canından bezdirmiş vaziyette. Seçmen bir çıkış yolu, yeni bir terci adeta bir kurtarıcı arıyor. Bizler DEVA kadroları olarak ülkemizin ve milletimizin her derdine deva olmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.