Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Sivas & Erzurum Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi..

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştiren Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli ve yönetim kurulu üyeleri, yeni başkan Musa Sağdıç ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ diyerek başarı dileklerini iletti. Ekonomi gündeminden siyasal gelişmelere karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret programında konuklarına teşekkür eden Erzurumlular Dernek Başkanı Musa Sağdıç, “Bu anlamlı ziyaretinizle bizleri mutlu ettiniz. Soner başkanıma ve siz değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sivas’tan Erzurum’a, Edirne’den Kars’a 81 vilayet hepimiz bir ve beraberce kardeşiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yerel manada ilçemiz adına her konuda fikir paylaşımı, diyalog, dayanışma ve yardımlaşmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek Erzurum gerekse diğer yöre ve yerel derneklerle istişare ve diyalog içerisinde olmaya, işbirliği ve dayanışma duygularını geliştirmeye devam edeceklerini kaydeden ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli, “Erzurumlular Derneği yeni başkanı Musa Sağdıç ve yönetimine görevinde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlikten güç doğar mantığı ile Çekmeköy özelinde bölgemiz ve ülkemiz için her zaman biraraya gelip dayanışmayı büyütmeye hazırız. Kardeşlik temelinde çözüm odaklı anlayışla her sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Dostluk ve dayanışmamız daim olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.