Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz Sancaktepe çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Sipahi’den CHP Çekmeköy’e Dikkat Çeken Ziyaret..

31 Mart seçim sürecine girilmiş olması ve biraz gecikmiş olmasından dolayı ziyaret, dikkatlerden kaçmadı. Oldukça uzun süren ziyaret sohbetinin büyük bölümünü geçmiş dönemlerde yaşanan anılar, yaklaşan belediye seçimleri, aday adayları ve parti gündemi oluşturdu.

2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği belediye başkanlık yarışını sadece 300 oy farkla kaybeden Hüseyin Sipahi, geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak yeni ilçe başkanı Melda Tanişman Tutan’la yeni bir döneme başlangıç yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sohbetinin ana gündem konusu beklendiği üzere yerel seçimler oldu. Geçmiş dönemlerde yaşanan anıların da konuşulduğu ziyarette Sipahi, sadece 300 oy farkla kaybedilen seçimler üzerinde uzun uzun durdu.

Başkan Tutan’a görevinde başarılar dileyen Sipahi, önümüzdeki yerel seçimlerin önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Her şeyden önce genç ve bayan bir ilçe başkanının bir çok açıdan avantaj olduğunu kaydeden Sipahi, “Kongrede önemli bir başarıya imza attınız. Sizi ve ekibinizi kutluyorum. Önümüzdeki yerel seçimler önemli bir fırsat” dedi. Belediye başkan adayının geç kalınmadan açıklanması gerektiğini ifade eden Sipahi, “İttifak oluşumları için de aday isminin erken açıklanması önemli bir faktör. Çekmeköy’de zaten kafa kafaya bir durum söz konusu ve zaman aleyhe çalışıyor” dedi.

Nüfus dairelerinde 1 Ekim’de sona erecek olan seçmen kayıtları için iyi bir takip yapılması gerektiğini de ifade eden Sipahi, “2009’da seçim kazanma kaygısı yaşamadıkları komşu ilçelerden Çekmeköy’e binlerce seçmen kaydırdılar. Israrlı tüm takip ve itirazlarımız işe yaramayınca da sadece 300 oy farkla seçim kaybettik. Onun için bu seçim öncesinde de ilçeye kaydırılan yeni seçmen kitlesi var mı, yok mu iyi takip edilmeli” dedi. Sipahi, belediye başkan aday adaylığını açıklayan isimler olup olmadığını da sordu.

Hüseyin Sipahi’nin ‘Hayırlı olsun’ maksatlı nezaket ziyaretine teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan yaptığı konuşmada, “Ben bu partinin içinde büyümüş bir evladıyım. ‘Kongreler yapıldıkları salonda kalır’ anlayışı ile birlik ve beraberliğimizi her geçen gün daha geliştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel seçim sürecinin ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz açısından ne kadar önemli olduğu bilinciyle sahada, halkımızla beraberiz. Yeni seçmen kayıtlarının da takipçisiyiz. Resmi manada belediye başkan aday adaylığını açıklayan bir arkadaşımız henüz yok ama 7-8 arkadaşımızın bu konuda niyetli olduklarını biliyoruz. Yerel seçime ilişkin eylem planımızı çok kısa bir süre içerisinde uygulamaya alıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.