Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım,  40 günlük çalışmayla 46.346 Oy aldı

2014 yerel seçimlerinde herkes Hüseyin Avni Sipahi'yi CHP adayı olarak açıklanmasını bekler iken farklı sebeplerden dolayı genel merkez tarafından kabul görmeyerek başka bir aday üzerine hesaplar yapıldığı süreçte Hüseyin Avni Sipahi'nin kısa sürede tanıdığı "Ben olmayacaksam Seyfettin Yıldırım" olsun sözleri dikkate alınarak Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım olmuştu. 

SEÇİMLERE 40 GÜN KALA KİMSENİN TANIMADIĞI SEYFETTİN YILDIRIM 

Seçimlere sayılı günler kala hiç kimsenin isim olarak tanımadığı ve CHP ideolojisine uzak Anavatan Partisi, Demokrat Partide siyaset yapmış Seyfettin Yıldırım, liste savaşlarının ve meclis üyeliğinde yerini bulamayan bazı partililerin istifalarının ortasında kendini buldu. 

Kısa sürede CHP ilçe örgütününde sevgisini kazanan Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım herkesin sevgisini kazanarak çalışmaya başladı. Hiç kimsenin tanımadığı bu adam kim diye sorulan soruların içerisinde sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, gezerek çalışan başkan tanınırlığını artırarak herkesimden oy istedi.

CHP'NİN MECLİS ÜYESİ LİSTESİ HALK NAZARINDA KABUL GÖRMEDİ

Çekmeköy halkı tarafında CHP meclis üyesi listelerinde bazı isimler hiç kimse tarafından kabul görmedi. Özellikle bazı isimler vardı ki Çekmeköy halkı tarafından tanınmayan ve hiç bir oy potansiyeli olmayan isimler Çekmeköy CHP adayı Seyfettin Yıldırım'a zerre kadar katkı sunmadılar. 

ORDU SEÇMENİ BAŞKAN ADAYI VE MECLİS ÜYELERİNE SAHİP ÇIKTI MI?

MHP Ordu Milletvekilliği yapmış bir isim, Ak Parti'de İçişleri bakanlığı yapmış herkesin tanıdığı isimler bile alenen hemşehrilerine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak Çekmeköy'de Ordu'lu bir adayın kazanması gerektiği vurgusu herkes tarafından yapıldı. 

Çekmeköy CHP'de Ordu'lu meclis üyesinin olmadığı bir durumda Ordu'lu tanınmış isimlerden Ak Partide meclis üyesi adayı ve Ordu'lu CHP belediye başkan adayı arasında kalan ve genel olarak sağ seçmen olan Ordu'lular açılan sandıklara bakıldığında Meclis üyeleri ve belediye başkan adaylarına sahip çıktıklarını gösterdiler. 

Bir çok sandıkta belediye başkan adaylığı CHP'ye çıkan ve meclis üyeliğinde AK Partiye veren vatandaşların örnekleri ise sahiplenme duygusunu dahada ön plana çıkardığını gösteriyor. 

40 GÜNLÜK ÇALIŞMA İLE YILDIRIM CHP OYUNU 46.346'YA ÇIKARDI

2009 yerel seçimlerinde 33.378 oy, 2011 seçimlerinde 27.148 oy alan CHP oyunu 2014 yerel seçimlerinde 46.346 oya çıkaran Seyfettin Yıldırım herkes tarafından sevilen bir isim oldu. 

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.