Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de yangın! Eşiyle tartışıp evi yakmış

Fatih Mahallesi, Çağlayan Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın çatı katında saat 09.30 sıralarında Yangın çıktı. İddialara göre evli ve 4 çocuk babası Mahmut B., eşiyle tartıştıktan sonra pürmüz ile oturduğu daireyi ateşe vererek kaçtı. Kısa sürede alevler binayı sararken, dairede bulunan Mahmut B.'nin eşi, 4 çocuğunu alarak binadan uzaklaştı.

Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, merdiven araçlarıyla yangının merkezine ulaşarak alevlere müdahale etti.

Son dakika... Sancaktepede yangın Eşiyle tartışıp evi yakmış

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken binada hasar oluştu. Polis ekipleri, evini pürmüz tüpüyle yakan Mahmut B.’yi evinin yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı. Mahmut B., polise verdiği ilk ifadesinde eşiyle tartıştıklarını tartışmanın büyümesi üzerine evini ateşe verdiğini söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Son dakika... Sancaktepede yangın Eşiyle tartışıp evi yakmış

"AİLE İÇİ SEBEPLERDEN DOLAYI YAKMIŞ EVİ"

Görgü tanığı Aynur Ercan, "Evi kendisi yakmış. Biz de burada oturuyoruz. Evi yaktığını da gördük. Eşyalarını bir araya toplayarak pürmüz tüpüyle yakmış. Aile içi sebeplerden dolayı yakmış herhalde. İtfaiye ve polis ekipleri geldi. Yaralı yok. Eşi çocuklarıyla arabaya binerek gitti" dedi.

Son dakika... Sancaktepede yangın Eşiyle tartışıp evi yakmış

Mahmut B.’nin komşusu, "Komşu evini ateşe verdi. Biz de telaşlandık evimiz yanacak diye. Eşiyle kavga etmiş. Ondan dolayı ateşe vermiş." dedi.

Son dakika... Sancaktepede yangın Eşiyle tartışıp evi yakmış

DHA

Anahtar Kelimeler:
SancaktepeYangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.