Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Özel Neşeli Anaokulu zirvedeki yerini korumaya devam ediyor

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Özel Neşeli Anaokulu, profesyonel eğitimciler liderliğinde sevgi ve güvene dayalı bir eğitim anlayışıyla kurulmuştur.  Enerjisini ve gücünü, kurucularının eğitim sektöründe geçen uzun yıllar boyunca elde ettikleri deneyim ve bilgi birikiminden almaktadırlar.  

Bu ilke ve anlayışla, Psikolojik Danışman olan kurucuları Neşe OKAY ve Canan GÜRDALAR rehberliğinde, çocukların okul öncesi günlerini en verimli ve keyifli yaşamalarını sağlanmaktadır. Kurucular, çocukları geleceğe doğru ve sağlam temellerle hazırlamak üzere tüm velileri okulun güvenli ve neşeli çatısı altında buluşmaya davet ediyor.

Okulun kurucuları Psk. Dan. Canan GÜRDALAR ve Psk. Dan. Neşe OKAY şunları aktarıyor;

0-6 yaş arası dönem öğrenmenin “altın çağı” olarak nitelendirilir. Okul öncesi eğitim bu anlamda çok önemlidir.  Biz,  “Özel Neşeli Anaokulu” olarak çocuklara çocukluğunu yaşama fırsatı verirken aynı zamanda onlar için en verimli eğitim-öğretim alanlarını ve programlarını hazırlıyoruz.

 Eğitim Programı, Özel Neşeli Anaokulu çocukları için özel olarak planlanmaktadır. Program içeriğinde matematik, fen ve kavram becerileri için GEMS ve MONTESSORİ yöntemleri etkinliklerine yer verilmektedir.

Jimnastik, çocuk yogası, kodlama, klasik bale ve müzik-orff gibi branş derslerimizde uzman ve tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz.  Sınıf öğretmenlerimiz okulöncesi ve çocuk gelişimi bölümü mezunudur.

İngilizce, günlük yaşam becerileri içinde native öğretmen tarafından haftada 5 gün yarım gün olarak yer almaktadır. Bina içinde bulunan kapalı yüzme havuzumuzda yüzme eğitimi hedeflenerek 3 yaş itibari ile her hafta yüzme dersi yapılmaktadır.

Güvenlik, Beslenme ve Hijyen..

Çocukların beslenme ihtiyaçları oluşturulan aylık listelere bağlı olarak deneyimli personellerle sağlıklı ve hijyenik şartlarda okul içerisinde hazırlanmakta ve denetlenmektedir. Öğrencilere günde üç öğün yemek verilmektedir. Öğrencilerin okula ulaşımı semt içi ve yakın çevresi için servis hizmeti ile sağlanmaktadır. Çocukların güvenliği düşünülerek, çocuklar sabah evlerinin önünden alınarak akşam yine evlerinin önüne, aile bireyleri ya da aile bireylerinin okula bilgisini verdiği kişilere servis şoförünce ve görevli hostes tarafından teslim edilmektedir.

Her bir çocuk için geliştirilen “bireysel gelişim planları”, ölçme değerlendirme raporları, önleyici rehberlik çalışmaları ve aile danışmanlığı ile çocukların mevcut potansiyellerini en üst seviyede gerçekleştirmeleri için onlara yaşam ve eğitim alanı sunan “Özel Neşeli Anaokulu” verdiği eğitim ve hizmetle adından sıkça söz ettirmektedir.

 "“Her çocuk yeteneklidir ve özeldir; her birinin yeteneği bir diğerininkinden farklıdır…Özgüvenli, neşeli, verimli bir gelişim için…” felsefesiyle yola çıkan Özel Neşeli Anaokulunda 2018-2019 yeni dönem kayıtları devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.