Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Özbıyık Kuyumculuk Yeni Şubesiyle Alemdağ’da..

Bölgemizde sektörün önde gelen isimlerinden Özbıyık Kuyumculuk, döviz bürosunun da yer aldığı 3. şube exclusive mağazasını Alemdağ İsa Demir İş Merkezi’nde renkli bir açılış töreniyle hizmete açtı. Uzun yıllar Hababam Sınıfı olarak hepimizin sevdiği Yeşilçam Vokal Grubu’nun şenlendirdiği açılış programına Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, AK Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Rıdvan Bural, AK Parti Çekmeköy Meclis Üyesi Turgay Tuna, Alemdağ Muhtarı Cengiz Yıldız, İşinsanları Murat Altun, Hüseyin Sögüt, Murat Yıldırım, İsa Demir ve pek çok davetli katıldı.

Özbıyık Kuyumculuk ve Döviz Bürosu yeni şubesinin hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve konuklar, işyeri sahibi Caner Cephaneci ve çalışanlarına hayırlı işler, bereketli kazançlar dilediler. Başkan Yardımcısı Yüksel, “Alemdağ mahallemizde hizmete giren yeni işyerinin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileğiyle; yeni istihdam alanları açan işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce de yaptıkları selamlama konuşmasında yeni işyerinin hayırlı olmasını dilediler.

Açılışa katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Özbıyık Kuyumculuk ve Döviz Bürosu Sahibi Caner Cephaneci de, “İşyerimizin yeni bir şubesini daha sizlerin hizmetine sunmanın heyecanı ile; bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Açılış programı daha sonra Yeşilçam Vokal Grubu’nun eğlenceli sunumları ve gösterileriyle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43