Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Ömerli Mahallesi'nde Acil Yardım İstasyonu Açıldı

Çekmeköy 3’ No’lu 112 Acil Yardım İstasyonu Ömerli Mahallesi’nde açıldı. Acil Yardım İstasyonunun açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Sağlık Müdürü Suzan Sandıkçı, Mahalle Muhtarı Hüseyin Uygun, meclis üyeleri ve çok sayıda mahallesi sakini katıldı. Yapımını, çevre düzenlemesini ve tefrişatını Çekmeköy Belediyesi’nin yaptığı 112 Acil Yardım İstasyonu Şile‘den Çekmeköy’e kadar olan bölgede hizmet verecek. Açılış töreninde selamlama konuşması gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı “ Sağlık bizim en çok değer verdiğimiz ve başarılı olduğumuz konulardan bir tanesi. 15 Yıldır yaptığımız yatırımlar zaten ne  aşamaya geldiğimizi gösteriyor. Ben bugün bu merkezin açılışında emeği geçen başta Belediye Başkanımıza ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 112 Acil Yardım İstasyonumuz ilçemize hayırlı olsun,”dedi. ölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte bir acil yardım istasyonun hizmete açıldığını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz  “ Belediye olarak sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Aydınlar Mahallemiz’de bir aile sağlığı merkezi açtık. İnşallah önümüzdeki haftalarda yapımını tamamladığımız, doktor atamalarını beklediğimiz Taşdelen ve Çamlık Mahallerimiz’de de yeni aile sağlığı merkezlerimizi açacağız.  3. Köprü yolunun da ilçemizden geçmesi sebebiyle bugün açacağımız istasyonumuzun önemi bir kat daha artmış oluyor. Bağlantı yolları ve köprü yolunda gerçekleşen kazalara müdahale için burası hayati bir konumda. Burada çalışacak personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum. 112 Acil Yardım İstasyonumuz ilçemize hayırlı uğurlu olsun,  “dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
ömerli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.