Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Muhtar Çelik’in gönül köprüsü “Bir Zarfın Mutluluğu” ile devam ediyor..

Yardımlaşma ve dayanışmada gerçekleştirdiği muhteşem projelerle Türkiye’ye örnek olan Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, kurmaya devam ettiği gönül köprülerinde sınır tanımıyor. Sadece Sultançiftliği değil, Çekmeköy hatta İstanbul’un dört bir yanındaki mahallelere kadar uzanan Muhtar Çelik’in sosyal yardımlaşma projeleri binlerce kişi ve aileye dokunmuş durumda. “Yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz” diyerek yeni dönem adaylığını açıklayan Çelik’in çağrılarına yönelik olumlu dönüşler de her geçen gün artmaya devam ediyor.

Muhtarlığa astığı kalp şeklindeki panoya iliştirilen renkli zarfların içerisinde yer alan ihtiyaçların hayırseverler tarafından çekilerek karşılanması projesini, “Bir zarfın mutluluğu” adıyla yeniden başlatan Muhtar Engin Çelik, Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde hayırsever dostlarını bir kez daha göreve davet ediyor. Muhtarlığı ziyaret eden hayırseverler bu panodan bir ya da daha fazla zarf çekerek hiç tanımadıkları ihtiyaçlı ailelere destek oluyor.

Bugüne kadar kendilerine destek veren tüm gönül dostlarına teşekkür eden Çelik, “Renkli zarflarımız yeniden panoya asıldı. Bu zarfların içerisinde engelli, dul, yetim ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın bizlerden talepleri yer alıyor. Bir kişiyle başlatmış olduğumuz gönül köprüsü dayanışmamız 30 bin kişiye ulaşarak adeta sel oldu. Bu dar zamanda çocuğunuzun ekmeğini paylaştınız, cebinizdeki belki de son paranızla ihtiyaç sahibi komşularınızın faturalarını ödediniz. Zor zamanda ağbi, abla, kardeş oldunuz. Her birinizden Allah razı olsun” dedi.

Muhtar Engin Çelik’in yardımlaşma ve dayanışma zincirinin en anlamlı teşekkürü ise çocuklardan geliyor. Kendisine teşekkür eden çocukların Muhtar Çelik’e kendi elleriyle ilmek ilmek işleyerek gönderdiği resimler ve şiirler muhtarlığın panosunda birer gurur abidesi olarak sergileniyor. Çelik, “İşte benim en büyük mutluluk kaynağım ve yaşama daha sıkı sarılma vesilem, sevgili yavrularımızın bana getirdiği bu teşekkür belgeleri” diyor. Çelik, bu anlamlı teşekkür belgelerinin kendisini ve hayırseverleri daha çok motive ettiğini ve yaptıklarının daha fazlasını yapmaya teşvik ettiğini sözlerine ekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.