Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

MHPÇekmeköy’de Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmıyor..

Partinin üst düzey yöneticileri, milletvekili adayları ve partililerle birlikte derneğinden işadamına, esnafından ev hanımına her görüşten, herkesle temas eden MHP Çekmeköy Teşkilatı, seçmenin yoğun ilgi, destek ve teveccühü ile karşılanıyor.

"Sevgi ile Engelsiz Yarınlara Hilal'in Gölgesinde Hep Birlikte"

MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MYK Üyeleri Şahin Gürz, Bahattin Şengül ve İl Başkanı Sertel Selim’in katılımlarıyla gerçekleşti. Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilal Tekin koordinasyonunda, "MHP İstanbul İl Başkanlığı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası" programı renkli görüntülere sahne oldu. Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, engelli haklarına yönelik yapılan düzenlemeleri anlattı ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmaları ilişkin bilgiler verdi.

Yine 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İlçe Başkanı Tahsin İnce, Başbuğu Alparslan Türkeş 'in avukatı Halim Şahinoğlu, Milletvekili adayları Selçuk Güven Ülker ve Umut Akbulut ile birlikte İlçedeki parti büyükleri ve ülküdaşlarla bir araya gelindi.

MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Milletvekili adayları Selçuk Güven Ülker ve Umut Akbulut ile birlikte Çekmeköy’deki Ordulu STK temsilcileri ve kanaat önderleri bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. MHP İlçe yöneticileri ve adaylar Erzurumlular Derneği’ni de ziyaret ederek hemşerilerle biraraya geldiler.

Ziyaretlerde Cumhur İttifakı iktidarının devamı için ülke ve milletçe elele verdiklerini anlatan MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, “Hepimizin tek ve ortak hedefi daha güçlü Türkiye. Bunun için birlik ve beraberliğimizi 14 Mayıs’ta daha da büyüteceğiz. Bunan inancımız tamdır” dedi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, Ülkü Ocakları Başkanı Sami Bıyık, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Umut Akbulut ve partililerin de katıldığı programda ekonomi üzerine verimli istişarelerde bulunuldu. Ziyarette İzzet Ulvi Yönter tarafından ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İnsanlığın Huzuru” adlı kitabı hediye edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de yaptığı konuşmasında, milli duruşu ve başarılı çalışmalarından dolayı ASİAD ailesini tebrik etti. Ülkemizde küresel piyasalardan kaynaklı her türlü ekonomik kriz ve oyuna rağmen dumanlı ve dumansız bacalarının tüttüğüne vurgu yapan MHP’li Yönter; “Her şeye rağmen üretim sürüyor, çarklar dönüyor. Bizler de her şeyin farkındayız elbette. Siz sanayicilerimizin ve iş dünyamızın tüm sıkıntılarını biliyor ve görüyoruz. Çeşitli destek paketleriyle hükümetimiz sanayicisine sahip çıkmaya devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerine yönelik destekler yapılıyor. Ekonomi hep böyle gitmeyecek elbette düzlüğe çıkacak. Bunun ilk emarelerini düşme eğilimine geçen enflasyon rakamlarıyla görmeye başladık” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43