Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı mahmut hoca sami yayla sürücüsüz metro çekmeköy kuyumcu soygunu

Bu haber kez okundu.

MHP Meclis Üyesi Şahinoğlu’ndan Sert Çıkış

Çekmeköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları başladı. İlk gün oturumunda grup konuşmaları ve gündem maddelerinin ilgili komisyonlara havale işlemleri yapıldı. Muhalefetin konuşmalarına sert cevap veren MHP Grup Başkanvekili Alparslan Şahinoğlu, “Türk devlet geleneğinde tarih süreci içerisinde Ortadoğu’dan Balkanlara biz hiçbir zaman bölünmedik inancı içerisindeyiz. Tarih okuması yapılırken geçmiş ile kavga edilerek yapılmaz. Özellikle Türk milliyetçiliği sistemi içerisinde ben de varım diyenler asla ve asla tarihi ile kavga içerisinde olmazlar. Kendileri için sadece Türk tarih kavramını sanki 1923’ten sonra var olmuş gibi yaşıyorlar. Biz böyle bir okumayı kabul etmiyoruz” dedi.

Şahinoğlu konuşmasında şunları kaydetti: Gelmiş olduğumuz bu noktada maalesef üzülerek dillendirmek istiyorum polemik yapmak amacıyla söylemiyorum. Biz insanların önünde eğileceksek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz ruhu önünde saygıyla eğiliriz, silah arkadaşlarına selam göndeririz. Bilge Kaan’dan Mete Han’dan konuşuruz. Konuşmalarımıza belki hamaset diyebilirler ama biz asla ve asla bu kürsüde Türk bayrağının çatısı altında tescilli sorosçulara, tescill PKK’lılara asla ve asla selam göndermeyiz. Bu fikirlerimizin burada kayıt altında olmasını diliyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.