Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

MHP'li Sedat ERDEM, Aday Gibi Sahada Çalışıyor...

MHP’nin İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sedat Erdem, aday listesine girmemesine rağmen temposunu hiç düşürmeden saha çalışmalarını artırarak sürdürdü. Partisi ve Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs’a hazırlanmasına önemli katkı ve destekler sağlayan Erdem, gece-gündüz demeden sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında 14 ilçede ayak basmadık yer bırakmadı.

Gencinden yaşlısına, esnafından öğrencisine toplumun her kesiminden büyük ilgi ve destek gören Erdem, gittiği her yerde Cumhur İttifakı iktidarının ülkenin selameti ve geleceğinin güvencesi için devam etmesi gerektiğini anlatıyor. Erdem, 14 Mayıs sürecinde yaptıkları çalışmalar kapsamında görüştükleri vatandaşların çok büyük oranda güven ve teveccüh gösterdiklerini kaydetti. Erdem, “Sahada gördüğümüz tablo; vatandaşımızın güven ve istikrarın yeniden tesisi için çare olarak yine Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu gösteriyor” dedi.

"Bizler her zaman bu davanın gönül adamı olduk."

MHP üst düzey yöneticileri, Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, milletvekili adayları ve partililerle birlikte seçim bölgesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Sedat Erdem, “Bizler her zaman bu davanın gönül adamı olduk, olmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın emrinde saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin selameti, geleceğimizin güvencesi ve teminatı için Cumhur İttifakı iktidarının devamı, Milliyetçi Hareket Parti’li kadroların işbaşında olması çok önemli bir zarurettir” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43