Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk çekmeköy Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

MHP, Çekmeköy’deki Stk’ları Boş Bırakmıyor..

Bu kapsamdaki çalışmalar doğrultusunda MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İlçe Başkanı Tahsin İnce, Milletvekili adayları Selçuk Güven Ülker ve Umut Akbulut ile birlikte KAI (Kars Ardahan Iğdır) derneği ziyaret edilerek Cumhur İttifakı’na ve MHP’ye destek talep edildi. Yine İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Milletvekili adayları Selçuk Güven Ülker, Umut Akbulut ile birlikte Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivas'lı STK temsilcileri ve kanaat önderleri bir araya gelindi. Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların hem Cumhur İttifakı’na hem de MHP’ye güven, ilgi ve teveccühü gözlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.