Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Merkez Mahallesi Muhtarı Nuray Tak,  Çekmeköy'lü SMA Hastası Yağız Bebeğin gönüllü annesi oldu

Çekmeköy'de ikamet eden SMA tip 1 hastası minik Yağız'ı evinde ziyaret eden Merkez Mahallesi Muhtarı Nuray TAK; " Minicik bir bebek yaşama tutunmaya çalışıyor, bu mübarek günde sadakalarınızı bebeğimiz için bekliyoruz. Bir sadaka bin musubet uzaklaştırır derler. Gerekirse kapı kapı dolaşacağız ve Yağız'ı hayatta tutacağız" dedi.

"İYİLEŞEN ÇOCUKLAR EN BÜYÜK UMUDUMUZ"

Yağız bebeğin annesi Kısmet Gündoğdu, "1 yıl önce bu zamanlar bebeğimize ölümcül kas hastalığı olan SMA tip 1 tanısı kondu. Türkiye'de bir tedavi var fakat bu bebekleri hayatta tutmaya yetmiyor ne yazık ki. Bu yüzden yurt dışındaki tedaviye ulaşmak istiyoruz. İyileşip dönen çocuklar bizlerin en büyük umudu. Biz de çocuğumuzu yaşatmak istiyoruz. Bunun için yardımlarınıza ihtiyacımız var. Onu ancak hep birlikte kurtarabiliriz. Hesabımızı takip ederek, paylaşarak, bağış yaparak sevdiklerinize göndererek Yağız'a destek olabilirsiniz. Valilik iznimizin bitmesine son 29 gün, toplamamız gereken miktar %41 .Bazen sokaklarda koşan, parkta oynayan çocukları görüyoruz. Yatağında acı çeken, her saniye ölümle yüzleşen oğlumuzu gördüğümüzde içimiz parçalanıyor. Keşke diyoruz, keşke Yağız da artık bu yataktan kalkabilse" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.