Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz Sancaktepe çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Merkez Mahallesi kadın dayanışmasıyla güzelleşecek..

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nin kadın muhtar adayı Gurbet Şahin, bütün ekibini kadınlardan oluşturmuş durumda. Kadınların el attığı her işte güzellik, titizlik ve başarı olduğunu kaydeden Şahin, “Merkez mahallemizi kadın dayanışması ve elbirliği ile çok daha güzel bir yer haline getireceğiz” diyor. Aslen 1985 Ordu doğumlu olan Gurbet Şahin, 22 yıldır Merkez mahallesinde yaşıyor ve bölge halkı tarafından sevilen bir isim olarak tanınıyor. 2 çocuk annesi Şahin, komşularının ısrarları ile çıktığı bu yolda büyük bir dönüşüme imza atacaklarını kaydediyor.

Her biri alanında uzman ve mahallede ikamet eden ev hanımı kadınlardan oluşan Gurbet Şahin’in azaları tamamen kendi aralarında imece usulü oluşturdukları mütevazi bir bütçe ve imkanlarla bu yola çıkmışlar. Merkez mahallesinin her bir sorununa çareler üretebilmek ve mahalleyi daha yaşanılır güzel bir yer haline getirebilmek için kolları sıvayan kadınlar büyük bir dayanışma hareketi başlatmış durumdalar. Gurbet Şahin’in kadın azaları Halkla ilişkiler uzmanı Aysun Naycı, ön muhasebe uzmanı Rabia Deniz Torun, sağlık hizmetleri EsrafŞapaloğlu, ön muhasebe uzmanı Arzu Altuntaş, ev hanımı Kübra Çay, ev hanımı Rümeysa Meriç, ev hanımı Esra Çeltikçi ve yine ev hanımı Canan Gazoz gibi isimlerden oluşuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.