Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Kürşat Yalçınkaya ve Ece Tunçer nişan yüzüklerini taktı!..

Kürşat Yalçınkaya ve Ece Tunçer’in nişan yüzüklerini AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi ve Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen birlikte takarak hayırlı ve uğurlu olması yönündeki dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Önceki dönem meclis üyemiz Yücel Yalçınkaya’nın oğlu Kürşat ile Ece kardeşlerimizin nişan törenlerini çok kıymetli konuklarla birlikte gerçekleştiriyoruz. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Yalçınkaya ve Tunçer ailelerini tebrik ediyor, genç kardeşlerimin evliliğe attıkları ilk adımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Kaymakam Resul Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi ve Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen de yaptıkları konuşmalarda genç çifti tebrik ettiler, Yalçınkaya ve Tunçer ailelerine hayırlı olsun dediler.

Genç damat adayı Kürşat Yalçınkaya’nın babası Yücel Yalçınkaya da yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kocaman bir aile olduğumuzu bu mutlu gecemizde yanımızda olarak bir kez daha gösterdiniz. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan siz değerli aile dostlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

​​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.