Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması

Bu haber kez okundu.

Kimyasal Maddeyle Yaralanan Köpek Tedavi Altına Alındı

Dilovası’da yaklaşık 1 sene önce yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden feci şekilde yalanan bir sokak köpeğinin yardımına çevreciler koştu. Vatandaşların tespit ettiği yaralı köpek için Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabilitasyon Ve Eğitim Derneği(SOHAYKO)’dan yardım istendi. İhbar üzerine Dilovası Mermerciler Sitesine giden SOHAYKO Kurucusu Yasin Yılmaz, bir fabrikanın köğpek kulübesine sığınan yaralı köpeği alarak tedaviye götürdü. İstanbul Çekmeköy’de bir veteriner kliniğinde ilk müdahalesi yapılarak tedavi altına alınan köpeğin, kimyasal bir maddenin bulaşması sonucu yaralandığı tespit edildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.