Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Kalyoncu; "Gün birlik ve beraberlik günüdür"

Yüzyılın belası Koronavirüs salgını bütün dünyayı kasıp kavururken ülkemizde de olağanüstü günler yaşanıyor. Her gün onlarca vefat ve binlerce yeni vaka haberleri aldığımız salgın korkutucu boyutlara tırmanırken, toplumun farklı kesimlerinden ve isimlerden yeni tedbir ve önlemlere ilişkin dikkat çeken uyarı ve çağrılar geliyor. Geçen dönem Ümraniye Esnaf Odası Başkan adayı olan İşadamı Mustafa Birol Kalyoncu da, Koronavirüsle mücadeleye karşı dikkat çeken tarihi bir çağrıda bulundu. “Gün bugündür, ülkem varsa ben de varım” diyen Kalyoncu, Ümraniye Esnaf Sanatkarlar Vakfı yöneticilerine yaptığı çağrıda; Ümraniye esnafının parasıyla yapılan ve son yıllarda boş bırakılan, atıl haldeki altyapısı sağlık hizmeti olan hastane binasının ücretsiz şekilde derhal Sağlık Bakanlığı emrine verilmesini teklif etti.

Ümraniye’nin merkezi konumundaki bir zamanlar göz hastanesi olarak hizmet veren boş ve atıl binanın Sağlık Bakanlığı’na devri ile zor günlerden geçtiğimiz şu zamanlarda Koronavirüsle mücadelede kullanılabileceğini gazetemize açıklayan Mustafa Birol Kalyoncu, “Devletimiz, Şehir Hastanesi olarak planladığı ancak yapımına henüz başlamadığı Samandıra Kışlası’na Sahra Hastanesi inşaa etmek için çalışmalar başlatmışken, Ümraniye’nin merkezinde esnafın parasıyla yapılan boş ve atıl haldeki bu binayı neden alıp kullanmasın. Esnaf Vakfı yöneticilerimize sesleniyorum. Derhal girişimde bulunularak bu hastane altyapılı bina ücretsiz şekilde bakanlığın emrine verilmeli. Esnafımızın da bizlere ilettiği talebi bu yöndedir. Her şey vatan, millet için değil mi? Bu zor günde özveride bulunmayacaksak ne zaman birlik olacağız?” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.