Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti Çekmeköy’den görkemli fetih şöleni

İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından Madenler Meydanı’nda düzenlenen fetih şölenine,  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bige Yılmaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Berna Sukas, Kurucular Kurulu, Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, CHP Meclis Üyesi Çetin Yıldırım, İYİ Parti Ümraniye Meclis Üyesi Murat Daşdemir, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı programa vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, mehteran gösterisi yapıldı. Anadolu Dans Grubunun gösterisiyle devam eden fetih şöleninde, Gaye Aksu ile İrem Güral gibi sanatçılar sahne aldı.

Aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunduğu programda selamlama konuşması yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Yozlaşmış sistemleri ve köhneleşmiş zihniyetleri tarihin karanlığına gömmek konusunda oldukça deneyimli bir milletiz. Sahip olduğumuz bu toplumsal hafızayla bugün ülkemizin içerisine atıldığı yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar sarmalından çıkacağımıza dair ümidimizi hiç yitirmedik, yitirmemeliyiz ve de yitirmeyeceğiz. Bizler bugün içerisine çekilmek istendiğimiz ümitsizlik, çaresizlik, yoksulluk ve yozlaşma ortamını hiç hak etmedik ve hepsini ret ediyoruz. İşsizliğin, yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların bu milletin hafızasından silineceği güzel günlere az kaldı” dedi.

Başkan Dilaver Koç; “Sizlerle birlikte elele kol kola, omuz omuza, gönül gönüle, adaletle özgürleşen, güvenle yaşayan, liyakatle eşitlenen, sevgiyle güçlenen, üreterek kalkınan, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’ye hep birlikte kavuşmaya az kaldı. Hep birlikte müreffeh Türkiye’yi getireceğimiz günlere az kaldı. Güneşli ve kutlu günleri görmeye az kaldı. Hepimizin hak ettiği güzel günlere bir an önce kavuşmak dileğiyle sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da konuşmasında bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan büyük fethin önemine vurgu yaptı. Kavuncu, “Bundan sonraki yıllarda İstanbul’un fethini daha büyük programlarla kutlamak için buradan ortak karar alalım” dedi. İYİ Parti’li Vekil Yavuz Ağıralioğlu da yaptığı konuşmada, “İstanbul’un şanlı fethi kutlu olsun” dedi. Programda daha sonra Anadolu Dans Grubu unutulmaz bir gösteri gerçekleştirdi ve Gaye Aksu ile İrem Güral gibi sanatçılar coşku dolu bir konser verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.