Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Aktunç Çekmeköy’de

Yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık seçimine sayılı günler kala Çekmeköy Ülkü Ocakları ,İstanbul’un tüm ilçelerinde başlatılmış olan “Gönül Seferberliği Gençlik Buluşmaları” kapsamında düzenlenen programda ev sahipliği yaptı.

Çekmeköy’de Doğa Parkı’nda gençlerle bir araya gelen İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç’a, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin İnce de eşlik etti.

23 Haziran tarihinde yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a bir destek de Çekmeköylü gençlerden geldi.“Türk Gençliği Cumhur İttifakı diyor, İstanbul Binali Yıldırım diyor” sloganıyla alanları dolduran gençler, Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a desteklerini açıkça ilan etti.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç burada yaptığı konuşmada, “ Çeşitli şaibeler nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu tarafından yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde siz değerli gençlerimizin desteği çok önemlidir. 23 Haziran’da Cumhur İttifakı Adayımız Binali Yıldırım’a kavli ve fiili desteklerinizi istiyoruz” dedi.

Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Tahsin İnce de 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Türk gençliğinin Binali Yıldırım’a tam destek vereceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.