Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi, gençlerle buluşuldu..

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, ekibi ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte sahaya indi. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu'yu makamlarında ziyaret eden Öçalan, daha sonra Merkez Mahallesi esnafıyla biraraya geldi ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Öçalan, daha iyi bir Çekmeköy için çözüm önerilerini seçmene anlattı. Akşam saatlerinde ise gençlerle biraraya gelen İYİ Parti adayı Öçalan, gençlerin  Çekmeköy'de nasıl bir yaşam istediklerine dair hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Gençler kendilerinden biri gibi gördükleri İYİ Parti’nin genç başkan adayı Özgür Güneş Öçalan ile kendilerini daha rahat hissettiklerini, aynı dili konuşabildiklerini ve kendi haklarının farkına vardıkları dile getirdiler. Öçalan, bir belediyenin gençlere nasıl fırsatlar sunabileceğini heyecanla dinledi. Gençlerin her biri ile istişare edilip isteklerinin tek tek not edildiği buluşmadı onların sosyalleşecekleri alanlar, eğitim fırsatları ve Genç Kart projesi tanıtıldı. Akademisyen kimliği ile gençlik için hazırlamış olduğu projelerin doğruluğunu bir kez daha ispatlayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan daha iyi bir Çekmeköy için iddiasını ortaya koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.