Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

İBB Meclis üyesi Bora Kılıç ; Milletin çocukları 50 kişilik sınıflarda okurken 15 kişilik özel sınıflı okullara yer satmayın

Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde bulunan otobüs son duraklarında özel okul imarına çevrildikten sonra ihale ile 26 milyon eski para ile 26 trilyona satılan arsa Çekmeköy halkının gündeminde olduğu Çekmeköy belediyesinin Eylül ayı toplantısının birinci gündem maddesi oldu. Herkesin merak ettiği konu ise bundan sonra süreç nasıl devam edecek. Çekmeköy halkının karşı çıkmasına rağmen bu arsanın satışı için vize Çekmeköy belediyesinden çıkacak mı herkes merakla beklemekte.

BORA KILIÇ ; BEN DAHİL SİZİN MECLİS ÜYELERİNİZİN BİLE HABERİ YOK ARSA SATIŞINDAN

Çekmeköy Belediye Eylül ayı toplantısı çok hararetli geçti ama Çekmeköy halkının gündeminden hiç düşmedi. Gündem konusu ise Hamidiye Mahallesinde 465 Ada 1 Parselde bulunan 7028.80 m2 arsanın özel okul imarına çevrildikten sonraki satışı oldu. Halk bu satışa tepkili. Yetkililer ise duymamış taklidi yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi İYİ Partili Bora Kılıç satışa tepki göstererek; Milletin çocukları 50 kişilik sınıflarda okurken arsayı satıp 15 kişilik özel sınıflı okullar açarak özel okul yapacak kişilere yer satmayın diyerek tepki gösterdi.  Bora kılıç sözlerine şöyle devam etti; Allah aşkına kendinize gelin Çekmeköy’ün merkezinde böyle bir yer nasıl satılır. Ben İBB meclis üyesiyim sizin meclis üyeleri dahil hiç kimsenin haberi yok. Buraya daha öncede dedik devlet okulu yapalım. Diğer okullarda 50-60 kişi okumaya çalışıyor sınıflarda. Yazıktır günahtır bu hatadan bir an önce dönün dedi.

ŞAHMETTİN YÜKSEL; VATANDAŞA DAHA İYİ HİZMET İÇİN SATIYORUZ

Konu ile ilgili Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz sessizliğini korur iken belediye başkanı Şahmettin Yüksel sorulan sorulara belediye meclisinde cevap vermeye çalıştı. Şahmettin yüksel sözlerine şöyle devam etti; Ak Parti iktidarı olarak bir çok hizmet ettik. Bunu halkımız çok iyi görüyor. Belediye olarak İhtiyacımız Yine vatandaşın yararına hizmetine kullanmak için satıyoruz dedi.

ÇEKMEKÖY BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ŞÜKRÜ BAKAR ; BÜTÜN ARSALARI SATALIM OZAMAN

Mecliste ilk konuşmacı olan Çekmeköy CHP meclis üyesi Şükrü Bakar ; Nerede satılık arsa var ise çıkarın bizde görelim hepsini satalım da sizde rahat edin bizde rahat edelim. Geldiğiniz günden bu güne hiçbir şey yapmadınız şimdide sürekli arsa satıyorsunuz diyerek tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.