Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Hyundai Coşkun Oto’dan Avantajlı Kış Servis Kampanyası
  • Hyundai Coşkun Oto, 30 Kasım’a kadar sürecek kampanyada ücretsiz check-up yapıyor.
  • Kampanya dahilinde, silecek süpürgesi, akü ve antifrizde yüzde 20 parça indirimi var.
  • Ayrıca, 4 adet lastik alımına 140 TL’ye varan indirim veriliyor.
  • 750 TL ve üzeri bakım harcamalarında da 100 TL değerinde alış veriş kartı hediye ediliyor.

Satış ve satış sonrası hizmetlerine hız kesmeden devam eden Hyundai Coşkun Oto, müşterileri için yeni bir kış servis kampanyası daha sunuyor. Hyundai’nin hayatı kolaylaştıran sadakat programı Blue Card, hem yetkili servislerde hem de farklı marka ortaklıkları ile 30 Kasım tarihine kadar özel bir kampanya ile sahiplerinin karşısına çıkıyor.

Kış mevsiminin zorlu günleri başlamadan, tüm modellerine ücretsiz olarak check-up hizmeti veren Hyundai Coşkun Oto, silecek süpürgesi, akü ve antifrizde de yüzde 20 parça indirimi uyguluyor. Klima, lastik, fren, debriyaj, süspansiyon, egzoz başta olmak üzere 37 farklı noktadan yapılan ücretsiz check-up ve parça indirimi avantajlarının yanı sıra 4 adet lastik alımında da 140 TL’ye varan indirim yapılıyor. Ayrıca tüm Blue Card sahipleri, 750 TL ve üzeri bakım harcamalarında ise 100 TL değerinde alış veriş kartı da kazanmış oluyorlar.

Detaylı bilgi almak için; 

0216 643 43 43

www.coskunoto.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Petek Erol 5 yıl önce

İlk andan itibaren mükemmel , olağanüstü hizmet anlayışı ile karşılandık . Servis ve bakım da aynı mükemmellikte! Hızlı , özenli titiz kesinlikle işinin uzmanı çalışanlarıyla muhteşem bir servis hizmeti aldık. Büyük bir özveri ile işini mükemmel bilen ve güler yüzle yapan tüm çalışanlarına özellikle OĞUZHAN SORAN servis danışmanımıza teşekkürü bir borç biliyorum!
Teşekkürler