Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı sami yayla çekmeköy kuyumcu soygunu mahmut hoca sürücüsüz metro

Bu haber kez okundu.

Hekimlikteki Başarısını, Yerel Yönetim Hizmetlerine Taşımak İstiyor..

Hafta sonu parti içi temayül yoklaması yapmaya hazırlanan iktidar Ak Parti’de belediye başkan aday adaylıkları için başvuru takvimi sona erdi. Çekmeköy’de ikisi mevcut belediye başkan yardımcısı olmak üzere toplam 7 ismin adaylık için müracaat ettiği Ak Parti’de Doktor Hikmet Yaşar, hekim olmanın verdiği avantajla farkındalık oluşturuyor. Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde Üroloji Doktoru olarak görev yapan Yaşar, hekimlikteki başarısını yerel yönetimlerde hizmet yarışına taşımak istiyor.

DAHA SAĞLIKLI BİR GELECEĞE EMİN ADIMLARLA..

Bir hekim olarak yıllardır hizmet verdiği bölge halkına belediye başkanı olarak daha büyük hizmetler etmek için bu yola çıktığını gazetemize açıklayan Hikmet Yaşar, “Partimizin Türkiye yüzyılı şehirleri vizyonu hedefiyle Çekmeköy’ü daha güzel yarınlara hep birlikte taşımak istiyoruz. Partimin uygun görüp aday göstermesi halinde milletimizle birlikte 31 Mart’ta rekor oyla Çekmeköy’ü yeniden kazanacağız ve daha sağlıklı bir geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.    

Doktor Hikmet Yaşar’ın aday adaylığı dosyasını teslim alan Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan, “Dr. Hikmet Yaşar’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.