Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mahmut Oğuz: “Ben değil, biz olmak için; haydi değişime” dedi.

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Oğuz; "31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçiminde mahallemizdeki hizmet ve yatırımlar için elimden gelenin fazlasını yapacağım, herkesin her derdine koşmaya ve sorunlara çözüm bulmaya çalışacağım. Yerel yöneticilerimiz ve mahallemizin ileri gelen kanaat önderleriyle birlikte hareket ederek; işbirliği, koordinasyon iletişim ve diyalog kanallarını geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın güven ve teveccühü ile bu yola çıktım, Hamidiye Mahallemizi çok daha güzel yarınlara elbirliği ile taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Mahmut Oğuz Kimdir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.