Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Gösteriş için değil hizmet için adayım...

Yaklaşık 25 bin nüfusu ile Çekmeköy’ün merkezi mahallelerinden Çamlık’ta muhtarlık yarışı başladı. Genç yaşında muhtar adayı olan mahallenin tanınmış esnaflarından Veysel Yıldırım, gösterişten uzak mütevazi duruşu ile uzun zamandır sürdürdüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mahallenin ortasına koyduğu konteynerden çalışmalarını yürüten Yıldırım, çocuklara ve gençlere özel projelere önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. “Çocuklara özel festival, gençlere lokal” diyen Yıldırım, “Onlar bizim geleceğimiz. Dolayısı ile geleceğimize sahip çıkmak için çocuklara ve gençlere büyük önem vereceğiz” diyor. Yıldırım, gün görmüş büyüklerimiz için de sosyal ortamların oluşacağı projeler tasarladıklarını ifade ediyor.

Muhtar seçilmesi halinde; çocukluğunun geçtiği Çamlık Mahallesi’nde komşuluk ilişkilerinin gelişmesi ve toplumsal dayanışmanın büyümesi için çalışacaklarını ifade eden Veysel Yıldırım, “Elbirliği ile mahallemizi yöneterek daha güzel bir yer haline getireceğiz. Eksiklerimizi ve ihtiyaçlarımızı ortak akıl ile çözüme kavuşturacağız. Yönetimde herkesin söz hakkı olacak. Eşit ve adaletli hizmet olmazsa olmazımız olacak. Hizmette önceliğimiz, vatandaşımızın aciliyet sıralamasına göre planlanacak. Laf değil icraat, gösteriş değil hizmet dönemini başlatacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.