Öne Çıkanlar çekmeköy hamamı can yakıyor cumhuriyet bayramı Elektrik ve su kesintisi olacak ilçeler çekmeköy doğa koleji asiad

Bu haber kez okundu.

Gökas Filo Araçları İle Sorunsuz Kış Mevsimi

Ancak aracınızı Gökas Filo’dan kiralayanlar için kış sezonu hiçte böyle değil. Nasıl mı? Araç kış lastiği, araç bakımı, ful kasko ve sigorta masrafları, 7/24 yol yardım hizmeti, ikame araç hizmeti, lastik zinciri gibi onlarca hizmet Gökas Filo tarafından tüm müşterilerine standart olarak ücretsiz sunulmaktadır. Kış ayı ne kadar zor şartlarla gelirse gelsin aracınız kışın tüm çetin şartlarına hazır olarak sizlere sunulmaktadır.

Bünyesinde operasyon bölümü de barındıran Gökas Filo, gün içindeki tüm olaylara anında çözüm üretiyor. Yaşanan bir araç kazasında ya da araç arızasında 7/24 arayabileceğiniz danışma hattı, aracınızın lastiklerini kış şartlarına uygun kış lastiği ile ücretsiz değiştirebileceğiniz hizmet birimi, aracınızı kış şartları öncesi kilometresine göre ücretsiz bakıma alabileceğiniz servis ağı ile Gökas Filo tüm bireysel ve kurumsal müşterilerine eksiksiz ve profesyonel çözümler sunmaktadır. Kısacası Gökas Filo ile kış ayı dert ayı olmaktan çıkmakta, sorunsuz ve tam donanımlı araçlar ile kışın tüm güzelliklerini keyfinizce sürmeniz sağlanmaktadır.

İşte Gökas Filo’nun tüm araç kullanıcılarına sunduğu ücretsiz hizmetler;

7/24 TEKNİK DESTEK; Aracı kiraladığınız andan itibaren teknik personelimiz 7 gün 24 saat size destek sunmak için hazırdır.

PERİYODİK BAKIM; Kiraladığınız aracın tüm periyodik bakımları tarafımızca yetkili servislerde ücretsiz gerçekleştirilmektedir.

LASTİK YÖNETİMİ; Lastik değişim derdine son! Aracınızın yaz ve kış lastik değişimi tarafımızca ücretsiz gerçekleştirilmektedir.

HASAR YÖNETİMİ; Kiralama süreci boyunca oluşabilecek tüm hasarlar tarafımızca yetkili servislerimizce bizzat giderilmektedir.

İKAME ARAÇ HİZMETİ; Aracım hasar yaptı araçsız kaldım derdine son! Aracınızın serviste geçirdiği süre boyunca yedek aracınız hazır.

SİGORTA HİZMETLERİ; Kiraya sunduğumuz tüm araçların sigortaları tarafımızca yaptırılmakta ve kiralayan için tam güvence sunmaktadır.

TAŞIT VERGİSİ MTV; Yüksek maliyetli Motorlu Taşıt Vergisi ödemeye son! Araçlarımızın tüm vergileri tarafımızca karşılanmaktadır.

CALL CENTER HİZMETLERİ; Telefonun ucunda her daim size hizmet etmek için bekleyen personelimiz var. Bize iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

OGS VE HGS HİZMETLERİ; Otoyollarda yolda kalmaya son! Aracınızın her zaman OGS ya da HGS `sinin limiti kullanıma açıktır.

Sizde bir araçtan daha fazlasını kiralamak isterseniz Gökas Filo Müşteri Hizmetleri’ne 0216 312 20 55’dan ulaşabilir, ya da dilediğiniz aracı www.gokasfilo.com ‘dan rezervasyon edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyGökasFilo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.