Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Evsen’den “Tüm adaylar belli olduğunda birlikte milletimizin huzuruna çıkalım” teklifi..

Beraberinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve ilçe yöneticileri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Abdulbaki Polat ile ilçe yöneticileriyle biraraya gelen Yeniden Refah Çekmeköy Adayı Yücel Evsen, iddialı açıklamalarda bulundu. AK Parti ve Saadet Partisi’nde, “Hepimiz Milli Görüş geleneğinden geliyoruz. Erbakan hocamızın öğretileri ve siyasi mirası her zaman güncelliğini korumakla beraber başlıca hedefimiz halka dürüst hizmet anlayışından hiç kopmadık. 31 Mart’ta da milletimiz bizleri değerlendirip bir karar verecek ve bu karar hepimizin başı üstünde olacak” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de tüm partilerin adayları belle olduğunda yerel basının da olduğu canlı yayınla ilçe kamuoyunun karşısına çıkmayı teklif eden Evsen; “Bütün adaylar açık oturumla halkımızın karşısına çıkalım. Milletimiz istediği soruyu bize sorsun ve bizler de Çekmeköy’ü tartışalım. Sonuçta Çekmeköy halkımız bir karar versin” dedi. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet de yaptığı konuşmalarda belediye başkan adayı Yücel Evsen’le aylardır sahalarda olduklarını ve Çekmeköy’ün 21 mahallesinde milletin temsilcisi olmak için talep ve beklentilerini kayıt altına aldıklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Abdulbaki Polat da ziyaretlerinden ötürü Yeniden Refah Partisi heyeti ve belediye başkan adayı Yücel Evsen’e teşekkür edip başarı dileklerini ilettiler. Yeniden Refah Partisi siyasi parti ziyaret programlarının önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43