Öne Çıkanlar Değer Otizm Derneği hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Ekmek satışlarında salgın hastalık önlemi

Çekmeköy Belediyesi zabıta ekipleri virüs tedbirlerinin uygulanması konusunda denetim ve bilgilendirmelerini hız kesmeden sürdürüyor.  Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında yayımladığı ekmek ve ekmek çeşitlerinin ambalajda satışı ile ilgili genelgeye istinaden satış yerlerini rutin olarak kontrol eden ekipler, ziyaretleri sırasında müşterileri de bilgilendiriyor.

Halk sağlığı açısından, ekmeklerin gıda temasına uygun bir ambalaj malzemesine konularak satış yapılmasını denetleyen ekipler, ilçedeki bazı marketlerin meyve ve sebze reyonunda da bu uygulamaya geçildiğini tespit etti. Ürünle teması azaltarak taşıyıcılık riskini ortadan kaldırmayı hedefleyen uygulamada meyve ve sebzeler birer kiloluk paketler halinde hazır olarak satılıyor.

Zabıta yetkilileri satış yerlerindeki görevlilerin de ateşlerini ölçerek kontrollerini tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyZabıtaEkmek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.