Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Dilaver Koç ve ailesinin mutlu gecesi

Hafta sonu Cumartesi günü Çekmeköy Nikah Dairesi’nde Pazar günü de Ataşehir Marrıott Otel’de düzenlenen nikah ve düğün törenleri ile hayatlarını birleştiren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç’un oğlu Yasin Koç ile Damla Uzun, rüya gibi törenlerle dünya evine girdiler. Genç çiftin nikah şahitliğini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptı. Aile cüzdanını gelin hanıma takdim eden Akşener, “Mutlu ve huzurlu bir ömür yaşayın. Sağlıklı çocuklarınız olmasını diliyorum. Kaç çocuk yapacağınıza karışacak değilim, ona da kendiniz karar verin” diyerek ince mesajlar verdi.

Ataşehir’deki düğün törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ile İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı. CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyeleri Murat Cirav ve Bora Kılıç, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Şükrü Bakar ile çok sayıda davetlinin katıldığı gecede pek çok konuk Koç ve Uzun Aileleri’nin mutluluğunu paylaştı.

Mutlu gecede tüm konuklarını tek tek karşılayan ve ağırlayan Dilaver Koç ve ailesi, masalarına uğradığı bütün davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. Renkli düğün töreni geç saatlere kadar eğlenceli müzikler eşliğinde devam etti.

Yerel Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.