Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

CHP Adayı Orhan Çerkez; “Gelecek Çekmeköy’ün olacak!..”

Çekmeköy Spor Kompleksi, hafta sonu coşku dolu bir programa evsahipliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in kamuoyunda merakla beklenen projeleri ve ekibi coşkulu bir lansmanla tanıtıldı. Ünlü Dj Ersin Şov’un unutulmaz bir gösteriye imza attığı programa partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Salona büyük ilgi ve sevgi gösterileri arasında giren Çerkez, “iktidar” sloganlarıyla karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından katılımcıları selamlayan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, “Sevgi, barış ve kardeşlik şiarıyla kazanıp, hep birlikte yöneteceğiz. Bu şehri belediye başkanımız sayın Orhan Çerkez’in bilgi, birikim ve tecrübesinin yanı sıra samimi ve dürüst yöneticilik anlayışı ile gelecek güzel yarınlara taşıyacağız. 31 Mart akşamı kazanan Çekmeköy olacak, kazanan İstanbul olacak” dedi.

Aday adayları Seyfettin Yıldırım, Çetin Çapan, İlhan Bayram, Ayşen Muştu, Düzgün Çorum ve Özgür Kip ile birlikte elele sahnede birlik ve beraberlik görüntüsü veren CHP Adayı Orhan Çerkez, “Çekmeköy’ü hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. “Sadece bir belediye başkan adayı olarak değil bu ilçenin bir evladı olarak huzurunuzdayım” diye devam eden Çerkez, “Çekmeköy’ün sokaklarında büyüdüm, bu ilçenin her köşesinde, her taşında, her ağacında yakınlarımı gördüm, dostlarımı gördüm. Şimdi Çekmeköy’e daha güzel bir gelecek ve yarını şekillendirmek için buradayım. Ömrünü bu şehirde geçirmiş bir Çekmeköylü olarak bu kendin her türlü sorununu, derdini, isteğini ve talebini çok iyi biliyorum. Dolayısı ile bu sorunların çözümünü ve çarelerini de iyi biliyorum” dedi.

“Mahallelerimizdeki park sorununu, otopark sıkıntısını, ulaşım ve trafik meselesini, yeşil alan eksiğini ve en önemlisi şehirleri şehir yapan imar sorununu hepsini birlikte çözeceğiz” diyen Çerkez; “Kreşlerimiz, taziye evlerimiz, yetersiz okul sayıların artıracağız. Her mahalleye bir kreş sözü. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile defalarca görüştüm. Çekmeköy’de halkın iktidarını mutlaka ama mutlaka birlikte kuracağız” şeklinde konuştu. Çerkez konuşmasının sonunda belediye meclis üyesi adaylarını sahneye davet ederek birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.