Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çelebi; “Milletimizin teveccühü ile herkesin hizmetkarı olacağız”

Cumhur İttifakı Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Daştan Çelebi, İstanbul Doğaseverler Derneği’nde biraraya geldiği yerel basın temsilcileriyle ilçe ve seçim gündemini değerlendirdi. 31 Mart’ta milletin destek ve teveccühü ile seçilip meclise gireceklerine inandıklarını kaydeden Çelebi, “Siz yerel basın mensubu arkadaşlarımız da dahil herkesle her zaman yakın irtibat ve diyalog halinde olacağız. Çekmeköy’ün her bir sorununa ve derdine çareler üretmek için çalışacağız. Bu noktada sizlerin de bize ileteceği tüm bilgiler anında değerlendirilecek ve millete hizmet yolunda ne gerekiyorsa o yapılacak” şeklinde konuştu. Çekmeköy özelinde imar ve yapılaşma, otopark ve trafik, şehir içi ulaşım, altyapı ve çevre gibi konulara yönelik sorulara da yanıt veren Çelebi, “Daha yaşanılır ve daha güzel bir Çekmeköy için hep birlikte mücadele vereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.