Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Çeksiad, Erdal Albayrak İle Yoluna Devam Ediyor..

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD, 7. olağan genel kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi. Mevcut başkan Erdal Albayrak ve yenilenen yönetimi ile yola devam kararı alan ÇEKSİAD, yeni dönemde hedef çıtasını da yükseltti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem faaliyet ve hesap raporları oy birliği ile onandı. Denetim kurulu raporu Şükrü Bakar tarafından okunurken faaliyetleri de Başkan Erdal Albayrak anlattı. Kongrede yeni dönem başkan ve yönetimi de tek liste halinde seçilerek güven tazelendi.

Konuşmasına, “Biz Trabzonlularda gelenek olduğu üzere ceket çıkarma modasına ben de uyuyorum” diyerek başlayan ÇEKSİAD’ın yeni dönem başkanı Erdal Albayrak’ın kürsüye çıkarken de kolları sıvaması hemşerisi Ekrem İmamoğlu’nun hareketini akıllara getirdi. Geçmiş dönem faaliyetlerini özetleyen Albayrak, ikinci kez kuruluşunu gerçekleştirdikleri ÇEKSİAD’ı zor bir sürecin ardından bugünlere taşıdıklarını kaydetti. Yeni dönemde yeni bir yapılanmayı tamamladıklarını kaydeden Albayrak, özellikle genç ÇEKSİAD’ın bu dönemin favorisi olduğunu söyledi. Bölgedeki tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

“Geçen iki seneyi gerçekten olağanüstü şartlarda yaşadık. Başta malum deprem olmak üzere son derece zor günlerde büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Deprem her birimize önemli görev ve sorumluluklar yükledi. Bu noktada ÇEKSAİD ailemizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ÇEKSİAD deprem sürecinde üstün bir performans sergiledi. 20 milyon lirayı aşkın yardımlarımızla, iftar programlarımızla, çocuklara oyuncaklarımızla ve her türlü yardımlarımızla elimizi sürekli bölgenin üzerinde tutmaya gayret ettik. Deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzede ailelerimize konut noktasında yardımcı olduk. Bundan sonra da depremzede yurttaşlarımızla dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz.”

Sosyal ve kültürel faaliyetler noktasında da çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Albayrak, “Üyelerimizin kaynaşmasına vesile olacak gezi türü programlarımız, bilgilendirici eğitim seminerlerimiz ve alanında uzman isimlerin katılarak bilgilendirdiği programlar yaptık. Geçen iki yılda önemli isimleri dernek merkezimizde ağırladık. Bu derneği bu hali ile vücuda getirmek bile başlı başına bir çalışmaydı. Yeni bir yapılanmayı tamamladık. Yeni dönemde de yeni yönetimle daha büyük hedeflere ulaşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kongrenin sonunda Albayrak, yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek sahneye davet ederek ÇEKSİAD üyelerine takdim etti. Erdal Albayrak başkanlığındaki ÇEKSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerde oluştu:  Recep Yakup, Yılmaz Sezgin, Feyzullah Karaman Seyfettin Baş, Arif Altan Yavuz, Çağlar Aksoy, Polat Alkan, Murat Karakaş, Nuh Kurt, İbrahim Erçal, Barış Koçak, Güngör Bozkurt ve Özer Gökyer.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.