Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı arıza 14ÇK Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

ÇEKSİAD, depremzede aileleri sevindirdi

ÇEKSİAD merkezinde yapılan programla depremzede aileler için Balparmak Firması tarafından tahsis edilen dayalı, döşeli daireler sahiplerine teslim edildi. Depremzede aileler Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, ÇEKSİAD üyelerinin katıldığı anlamlı programda konuşan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, depremin ilk gününden itibaren maddi-manevi yardım ve destekleri ile sürekli bölgede olduklarını kaydetti. Depremin yıkıcı etkilerinin uzun süre devam edeceğini ifade eden Albayrak, “Bu süreç hepimizin hayatında şüphesiz izler bırakacak. Yitip giden canları elbette geri getiremeyiz fakat geride kalan depremzede kardeşlerimize her zaman sahip çıkacağız. İşte bugün de böylesine anlamlı bir program için buluştuk” dedi.

Başkan Erdal Albayrak; “Derneğimizin üyesi Balparmak Firması Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Altıparmak ağabeyimiz tarafından tahsis edilen 4 daireyi tüm ihtiyaçları ile tamamlamak kaydıyla depremzede ailelerimizin kullanımına sunuyoruz. Bu ailelerimizin her türlü elektrik, doğalgaz ve su faturası gibi giderleri ve teme ihtiyaçları da ÇEKSİAD tarafından karşılanacaktır. Depremzede kardeşlerimiz için bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Altıparmak da yaptığı duygu yüklü konuşmada; “İmkanlar ve şartlar dahilinde herkes karınca kararınca misali bir takım yardım ve destekler yapıyor. Biz de gerek şahsımız, gerek ailemiz gerekse firmamız adına depremzede aileler için yapabildiklerimiz dahilinde bir nebze olsun teselli bulabiliyoruz” şeklinde konuştu. Yeni bir yuvaya kavuşan depremzede ailelerin temsilcileri de düşüncelerini dile getirirken duygu yüklü anlar yaşandı. Programda daha sonra kura çekilerek 4 daire depremzede ailelere teslim edildi ve dairelere taşınmaları için yerinde anahtarlar kendilerine takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43