Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’ün sevilen Muhtarı 2. Dönem için çalışmalara başladı.

Çekmeköy’ün Çamlık Mahallesi, Muhtar Metin Çoban’ın da bu dönem üstün girişimleri sonucunda hizmet ve yatırımların adeta merkezi oldu. Çamlık tel boyu yürüyüş yolu, Millet Bahçesi, ilçe emniyet müdürlüğü, yenilenen sokaklar, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri gibi pek çok hizmetin yapıldığı Çamlık’ta halkın talep ve ihtiyaçlarını yetkililere en etkili şekilde duyurup çözüm yolları bulunmasına büyük katkı sunan Muhtar Metin Çoban, mahalle sakinleri ile sürekli istişare ve diyalog halinde. İkinci dönem için göreve yeniden talip olan Muhtar Çoban, 7’den 70’e her görüşten mahalle halkıyla her zaman birarada. 

Vatandaşlar da çalışkan muhtar Metin Çoban’ı çok seviyor. Halkın muhtarlığa karşı memnuniyet oranının oldukça yüksek olduğu mahallede yaşam kalitesi de her geçen gün artıyor. “Muhtarımız her zaman yanımızda ve her konuda sesimiz oluyor. İsteklerimizi ve ihtiyaçlarımızı yetkililere en etkili şekilde iletip çözüm yolları bulunmasına vesile oluyor. 31 Mart’ta da birlikte yola devam etmek istiyoruz” diyen Çamlık Mahallesi sakinleri de Muhtar Metin Çoban’ın performansından son derece memnun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43