Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Muharrem İnce ve Gürsel Tekin birlikte seçim çalışmasına çıktı

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmalarında kullandığı “Halkın Otobüsü” ile Çekmeköy’de CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek turunda Çekmeköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Heyete eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş da eşlik etti.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek amaçlı Çekmeköy’de seçim turu gerçekleştiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.Mimar Sinan Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışında salona sığmayan partililer, caddeyi tek şerit trafiğe kapadılar.

İNCE: BEKA'NIN AÇILIMI ‘BAHÇELİ - ERDOĞAN KOLTUK AŞKI’

Ülke gündemine ilişkin konuşan İnce, beka sorunu için “Bahçeli, Erdoğan, koltuk aşkı” benzetmesi yaptı. İnce, “Bu seçim bir beka seçimi değildir. Bunu AKP ve MHP’nin ‘beka’ seçimi olarak anlatmak istemelerinin nedeni, soğandan, patatesten kaçınarak ekonomiden korkmalarıdır. Meydanda ekonomiden değil, cennetteki tapudan konuşuluyor. Milletimiz her şeyi farkında” dedi.

TEKİN: SEÇİM GÜVENLİĞİNDEN ÇOK ENDİŞELİYİM

CHP'li Gürsel Tekin ise “Sandık güvenliği konusunda çok ciddi sorunlar var. Çok endişeliyim” dedi. Tekin, hem CHP örgütünü, hem diğer muhalefet partilerini, hem de seçmeni sandığa sahip çıkmaya çağırdı.

YILDIRIM: 31 MART’TA HEP BERABER DESTAN YAZACAĞIZ

Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, “30 yıldır Çekmeköy’de yaşayan bir kardeşiniz olarak Çekmeköy’ün sorunlarını yakından biliyorum. Çekmeköy halkımın ne istediğini çok iyi bilen biriyim. Bizlere duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. 31 Mart’tan sonra Çekmeköy’ümüze adalet ve hizmet gelecek. Tüm dertlere derman olacağız. 31 Mart’ta hep beraber destan yazacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.