Öne Çıkanlar birlik grup coşkun oto okul çekmeköy ulus pazarı Çekmeköy Erdem İnşaa

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Cesurlar Hareketi Çıkışı

Başkan Yalçınkaya, “Elbette Çekmeköy’ü Çekmeköylü bir arkadaşımız yönetmeli. Bu çatı altındaki her bir arkadaşımız adaylığı fazlasıyla hak eden birbirinden kıymetli değerlerimizdir. Sizlerin bu çıkışını cesurlar hareketi olarak görüyorum. Her türlü kararı birlikte alacağız” şeklinde konuşarak sinyali verdi..

Yaklaşan yerel seçim gündemiyle ilgili olarak geniş katılımlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, Çekmeköy’ün Çekmeköylüler tarafından yönetilmesi noktasında önemli mesajlar verdi. İş dünyası temsilcilerinin yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin, muhtarlar, kanaat önderleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin düşünce ve fikirlerini beyan ettiği programda ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın belediye başkan adaylığına en çok yakışacak isim olduğu ifade edildi.

Yalçınkaya’nın Çekmeköy’ün bir evladı olduğunu ifade eden bazı katılımcılar, “Tabiki Çekmeköy’ü Çekmeköylüler yönetmeli. Yıllardır birlikte yaşadığımız bu kentin dokusunu ve insanını en iyi tanıyan, sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilen içimizden biri artık bu şehri yönetmeye aday olmalı. Doğruluğu, dürüstlüğü ve halk adamı kimliği ile ASİAD başkanımız Yücel Yalçınkaya, cesur duruşu ve istikrarlı yürüyüşü ile adaylığı en çok hakeden bir yol arkadaşımız. Gönlümüz kendisinin aday adayı çıkması yönünde. Kendisinin aday olması durumunda sonuna kadar yanında olup her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştular.

Son günlerde yaşanan İsrail’in Filistin’e yönelik zulüm ve vahşi saldırılarının kınandığı programda konuşan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Sonuç ta şu an görevde bir belediye başkanımız var ve bu başkanımızın durumuyla ilgili net bir karar yok. Belki de kendisi göreve devam edecek. Aramızda elbette bu göreve yakışan ve hakeden bir çok arkadaşımız var. Muhtarlarımız, dernek başkanlarımız, akademik kadrolardan birbirinden değerli bir çok arkadaşımızın her biri bu görevlere layıktır. Yeni jenerasyonlar ufku geniş arkadaşlarımız herkes potansiyel aday adayıdır” dedi.

“Sizlerin bu anlamlı çıkışını bir cesurlar hareketi olarak görüyorum” diyen Yalçınkaya; “Bizim aday adaylığımız noktasında sizlerin talebi, görüşü, düşünce ve önerileri de elbette çok kıymetli. Biz sadece seçim dönemlerinde sahneye çıkan kişiler değiliz. Biz her zaman sizlerle birlikteyiz, kamuoyu önündeyiz. Bugün burada şu buluşmamız bile hepsinden daha önemlidir. Bizler her zaman dostuz ve ASİAD çatısı altı bir aile merkezidir. Sizlerin dile getirdiği fikirler doğrultusunda ve her şeyden önce sizlerle birlikte kararlar alma taraftarıyız” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya, sözlerini şeyle tamamladı: “Sonuçta bir demokrasi yarışıdır. Herkes siyaset yapma özgürlüğüne sahip. ASİAD başkanı olarak her konuda yanınızdayım, destekçinizim. Önceliğimiz ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, bayrağımız, bağımsızlığımız ve sonrasında da bizleri yönetenlerin dürüstlüğü ve ilkeli duruşları. Önümüzdeki süreç ne gösterecek hep birlikte bakacağız. Gelişmeler bizim adaylığımız yönünde talebi ortaya koyar, şartlar uyuşursa ve Allah da nasip ederse elbette aday adayı olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.