Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi av uğur tarhan hakkari 27 ipekkirpik

Bu haber kez okundu.

"Çekmeköy Trabzonlular Derneği" iftarda bir araya geldi

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği, hafta sonu verdiği iftar davetinde birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Çok sayıda dernek üyesi ve yöneticisinin katıldığı iftar sofrasında hep birlikte yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. Katılımcı konukları selamlayan dernek genel sekreteri Burhan Damaoğlu, “Her zaman siz hemşerilerimizin emrinde olan dernek merkezimiz, etkinlik ve faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Derneğimize daha fazla sahip çıkarak dayanışmamızı güçlendirelim. Bu akşam da mübarek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştık. Katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Dernek Başkanı Adem Soylu da yaptığı selamlama konuşmasında Çekmeköy Trabzonlular Derneği olarak hemşeri dayanışmasına önem veren çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Dernek merkezinin herkese açık olduğunu ve tüm üyelerin ihtiyacına cevap verecek kapasitede olduğunu kaydeden Başkan Soylu, “Bu dernek sizlerin kendi evi. Burayı hiçbir zaman yalnız bırakmayın. Bu çatı altında dostluk, dayanışma ve paylaşma duygularımızı daha geliştirip, pekiştirmeye devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İftar programı daha sonra hemşeriler arası sohbet havasında devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.