Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Siyasetinin Nabzı Ordulular Derneği’nde atıyor!

MHP İlçe Başkanlığı’nı dernek merkezinde ağırlayan Ordulular Derneği’nde gündem 31 Mart yerel seçimleri oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şahin Gürz, Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, Meclis Üyesi ve Adayı Alparslan Şahinoğlu, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Ali Uğur Geverek ve ilçe yöneticileri ile partililer Ordulu hemşerilerle buluştu. Birçok konunun konuşulduğu program karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu. 

Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Sedat Erdem, “Bu akşam ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ilçemizin yöneticileri ve siyaseten önde gelen isimlerine teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatımızın kıymetli mensuplarını derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce de yaptığı konuşmada 31 Mart seçim sürecinde yoğun bir tempo yaşadıklarını ve bu çalışmaların seçim akşamında meyvelerini vereceğine inandıklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.