Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Siyaset Ve İş Dünyası Sivas Gezisi’nde Buluştu..

Çekmeköy siyaseti ve işdünyasının önde gelen isimleri hafta sonu Sivas gezisinde biraraya geldi. Kısa adı ÇEKSİDER olan Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nin organize ettiği Sivas gezisi renkli görüntülere sahne oldu. Anadolu mutfağının en leziz damak tatlarını sunan yemeklerinden tarihi mekanlarına, ozanlar diyarı Aşık Veysel’inden Cumhuriyet dönemi eserleri ve dünyaca ünlü müzelerine Sivas’ın gezilmeye ve görülmeye değer yerlerinin keyifle gezildiği program, konukların Nuri Demirağ Havaalanı önünde davul-zurna ekibi tarafından halaylarla karşılanmasıyla başladı. Çekmeköylü konukların da hep birlikte Sivas halayına durduğu eğlenceli anlar birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu.

Çekmeköy’ün tanınmış simalarından Hüseyin Avni Sipahi, Seyfettin Yıldırım, Abdullah Gelgeç, Özgür Altıparmak, Yücel Evsen, Yalçın Demirkol, Bora Kılıç, Hasan Genç, Lütfi Tiryakioğlu, Mehmet Muaz Uzun, Fahrettin Kacemer, Hasan Keleş, Coşkun Bilgin, Aziz Fidan, İlhami Yıldırım, Burhan Damoğlu, Yusuf Pınarlı, Şükrü Bakar, Serkan Süslü, Orhan Çerkez ve Musa Sağdıç gibi isimlerin katıldığı gezi programı valilik ve belediye ziyaretleri ile devam etti. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Çekmeköylü konuklarını ağırlayarak kente ilişkin bilgiler verdiler ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Yücel Aydın, Vali Şimşek ve Belediye Başkanı Bilgin’e birer teşekkür plaketi sundu. Daha sonra Sivas’ta şehir turu yapan konuklar, Gökmedrese’den Cumhuriyet Müzesi’ne kentin meşhur mekanlarını ve tarihi yerlerini görme fırsatı buldular. Dünyada bir ilk olan Savaş Atları Müzesi’ni de gezen konuklar, Aşık Veysel’i anma gecesinde duygu yüklü bir akşam yaşadılar. Gezide ayrıca şehitlikler ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun baba ocağı hatıra evi de ziyaret edilerek dualar edildi. Anadolu Selçuklu ve Osmanlı şehri, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Sivas; Çekmeköylü konukların anılarında tatlı hatıralar bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43