Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy SEV Amerikan Koleji ilk mezunlarını verdi

Dört yıl önce kurulan kolejde ilk mezuniyet heyecanı yaşandı. İstanbul Çekmeköy’deki SEV Amerikan Koleji (SAC) ilk mezunlarının verdi. Çekmeköy’de düzenlenen törene SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Şahinbaş, SEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, SEV Genel Müdürü Binnur Karademir ile SEV ve SAC yöneticileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri katıldı. Törende konuşan Tamer Şahinbaş,  SAC’ın 2017-2018 dönemi mezunlarının ‘ilk mezunlar’ olması nedeniyle tarihe geçtiğini belirterek, gençlere “adil ve adaletli olun” çağrısında bulundu.

Mehmet T. Nane de “Bugün tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Bugün mezun olan öğrencilerimizin dünyanın saygın üniversitelerinden birkaç kabul birden almış olması, liseye giriş sınavlarında en başarılı öğrencileri alıyor olmamız, bize gösterilen bu güvenin boşa çıkmadığını gösteriyor” diye konuştu.

2016 yılında Wired dergisi tarafından dünyada teknolojiye yön veren 100 global isimden biri olarak gösterilen, ‘seri girişimci’ unvanıyla tanınan Lidyana.com kurucusu Hakan Baş ise, gençlere şu önerilerde bulundu:
“Pozitif ama gerçekçi olun. Başarı olunca para da gelir asıl hedefiniz saygınlık olsun. İnsanların güvenini kaybetmektense servetinizi kaybedin. Hiç hak yemeyin ama kimseye de hakkınızı yedirmeyin. Kesinlikle kodlama öğrenin. Hiç açık vermeyin, kimseye bel bağlamayın. Ailenize zaman ayırın, anneniz aradığında telefonu sessize alırsanız sonra üzülürsünüz” dedi.

hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.