Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı sami yayla çekmeköy kuyumcu soygunu mahmut hoca sürücüsüz metro

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Platformu; “Adayımız Hasan Öztürk…”

Platform başkanlığına getirildiği açıklanan Çiğdem Ekti, yerel basın aracılığı ile yaptığı kamuoyu bilgilendirmesinde herkesin merak ettiği sorulara açıklık getirdi. Çiğdem Ekti, hiç kimsenin güdümünde olmadıklarını, ilçe dışından dayatma adaylara karşı durduklarını söyledi.

Mart 2024 yerel seçimlerine doğru siyaset arenası ısınmaya başlarken Çekmeköy’de bir süredir başlayan sıradışı bir hareket dalga dalga büyümeye devam ediyor. Eski belediye başkan yardımcısı ve iş insanı Hasan Öztürk’ün, siyasi parti farkı gözetmeksizin önümüzdeki seçimlerde aday gösterilmesi için yoğun kamuoyu çalışmaları gerçekleştiren Çekmeköy’ü Sevenler Platformu, hiç boş durmuyor. Üzerlerine giydikleri turuncu renkli yeleklerle hafta içi okul önlerinde binlerce öğrenciye simit ve meyve suyu ikram eden platform üyeleri, hafta sonu da ilçenin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda, ‘Daha güzel Çekmeköy için Hasan Öztürk’ yazılı broşürler dağıtıyor.

Doğa Park’taki kahvaltıda buluşan platform üyeleri, daha sonra Şahinbey Caddesi, Madenler ve Taşdelen Alemdağ Caddesi boyunca binlerce esnafa ‘Adayımız Hasan Öztürk’ broşürleri dağıttı. Doğa Park’taki kahvaltıda yerel basın mensuplarına Çiğdem Ekti’nin platform başkanlığına getirildiği açıklandı. Kamuoyunu bilgilendirme maksatlı bir açıklama yapan Platform Başkanı Çiğdem Ekti, hiç kimsenin güdümünde olmadıklarını kaydetti. Tüm harcamaları kendi aralarında ve Çekmeköy’ü sevenlerin katkıları ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Çiğden Ekti, basın açıklamasında şunları kaydetti:

Çekmeköy’ü Sevenler Plâtformu, ilçemizde yaşayan vatandaşların çocuklarına daha yaşanır bir Çekmeköy bırakmak için gönüllülerin bir araya gelerek kurduğu bir oluşumdur. Çekmeköyü Sevenler Plâtformu olarak ana amaçlarımız arasında, Çekmeköy’ün Siyasi Partiler tarafından halkın tercihine bakılmadan yukarıdan indirme adaylar ile yönetilme kaderine mahkum edilmesini istemiyoruz. Çekmeköy sokaklarını bilmeyen, ilçede yaşayan halkı tanımayan ve ilçe halkı ile hiçbir istişare içerisinde bulunmayan kişi ve kişilerin, Çekmeköy’de vatandaş desteğinden çok Siyasi Partilerin gücünden aldığı güç ile ilçemize belediye başkan adayı olarak diretilmesinin önüne geçmek ve engel olmaktır.

Değerli Hemşerilerimiz, Çekmeköy’lü olup da ilçemizde yaşayan siz değerli hemşerilerimizin bile kabul ve destek görmeyen kişilerin aday adayı olarak ortaya çıkması Çekmeköy halkını rahatsız ediyor. Çekmeköyü Sevenler Plâtformu olarak sizlerden gelen bu rahatsızlığa kayıtsız kalamazdık. Çekmeköyü Sevenler Plâtformu olarak sokakta parkta Çekmeköy’ün her noktasında dolaşırken duyduğumuz bir isim üzerine çalışmalar başlattık. Çekmeköy ilçemize belediye başkan adayımız olarak sizlerle paylaştığımız Hasan Öztürk, tüm samimiyetimiz ile söylüyoruz ki adaylık konusunda hiç haberi ve niyeti yoktu.

Çekmeköyü Sevenler Platformu olarak; sokakta Hasan Öztürk için dolaşırken olumsuz hiçbir tepki almadık, hatta çok olumlu tepkiler aldık. Hasan Öztürk’e yaptığımız görüşmeler de halktan gelen belediye başkan adayı taleplerini ilettik. Hasan Öztürk aday olarak çıkmak niyetinde olmadığını belirtti. Ancak, Çekmeköy’ü çok iyi tanıyan ve halkını çok seven Sayın Öztürk’ü ikna etmek için bizlere destek verin veya daha iyi bir aday varsa lütfen bizler ile paylaşın. Bildireceğiniz bu insanı Çekmeköy’ü Sevenler Plâtformu olarak biz öne alalım.

Değerli hemşerimiz, Çekmeköy rant bölgesi değildir. Dışardan gelen adaylar hizmet aşkından ziyade rant hevesi ile ilçemize geliyorlar. Buradan o adaylara sesleniyoruz “Çekmeköy rant bölgesi değildir” duyurulur.

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’a bugüne kadar yaptığı tüm hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Partisinin üç dönem kuralı olduğundan dolayı aday olamayacağını düşünüyoruz. Eğer tekrar aday olursa Çekmeköy’ü Sevenler Platformu Ahmet Poyraz’ı destekleyecektir. Üstün hizmetleri olan bir belediye başkanıdır.

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu olarak simit projemizi biliyorsunuz. İnanın ki bizler bu işi kendi aramızda hallediyoruz. Ayşe abla 50 simit, Ahmet amca 20 simit, Fatma abla 30 simit diyerek aramızda toplayarak, günlük ortalama 2000 simit ve meyve suyu parası topluyoruz ve okullarda dağıtıyoruz.

Bu plâtformda her kesimden her memleketten insanlar var. Katılımcı olan ve bizleri destekleyen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tekrar belirtmek isteriz ki, bu plâtform kimsenin kirli emeli olan bir yer değildir. Doğayı ve insanları seven, insan haklarına saygılı, betonlaşmaya hayır diyen, sokaklarımızı ve çevremizi temiz tutan, yaşanabilecek bir Çekmeköy için mücadeleyi esas almıştır. Bu plâtformda kimsenin maddi bir çıkarı yoktur. Amacımız, daha güzel bir Çekmeköy için, ilçemizi güzel insanların yönetsin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.