Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi av uğur tarhan Ümraniye hakkari 27

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ordulular derneğinin gündemi Afrin oldu

Çekmeköy Ordulular derneği bölgedeki işadamları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın ile ilgili basın açıklaması yaptı. Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban “Devletimizin her zaman Ordulular olarak yanındayız” dedi. 

Basın bildirisini Ordulu Sivil Tolum Kuruluşları imzaladı

Çekmeköy Ordulular Derneği başkanı Metin Çoban’nın okuduğu basın bildirisi kurucu başkan Yücel Yalçınkaya, 2. dönem başkanı Sedat Erdem ve bölgedeki Ordulu Sivil Toplum Kuruluşlarının imzasını taşıdı. Basın açıklamasında Ordulu işadamları, dernek başkanlarının yanısıra 2014 yerel seçimlerinde Çekmeköy CHP belediye başkan adayı olan Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, Ümraniye SGK müdürü Olkan Uzman’da katılım sağladı. 

Ordulular olarak her zaman devletimizin yanındayız

Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban konuşmasında;  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK), Afrin'de YPG/PYD gibi türevlerinin terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Çekmeköy Ordulular Derneği olarak her zaman devletimizin, milletimizin ve bayrağımızın dün olduğu gibi bu günde her zaman yanındayız. Allah askerlerimize güç kuvvet versin. Bu vesile ile aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.