Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ordulular Derneği, yeniden Sedat Erdem ve ekibiyle…

Çekmeköy Ordulular Derneği'nin önceki dönem sevilen, başarılı başkanlarından Sedat Erdem, yeniden işbaşında. Yenilenen dernek merkezinde ilk yönetim buluşmasını gerçekleştiren Erdem, önemli mesajlar verdi. Erdem; “16 Ordulu dernek başkanımız, değerli kanaat önderlerimiz ve derneğimize bu zamana kadar emek veren kıymetli abilerim ile kardeşlerimin teveccühü neticesinde yeniden Çekmeköy Ordulular Dernek başkanı olarak siz değerli dostlarımızla beraber olacağız” dedi. Çekmeköy’de ikamet eden 50.000 civarındaki Ordulu hemşerimizi layık oldukları üzere en güzel şekilde temsil edeceğiz” diyen Erdem şunları kaydetti:

“Hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm hemşerilerimizin yanında olacağız. 2008 yılından bugüne varlığını verimli ve etkin şekilde sürdüren, Alemdağ Stadyumu ve Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapmış olduğumuz büyük Ordulu buluşmalarına imza atan Çekmeköy Ordulular Derneği’mizi dün olduğu gibi, bugün ve yarın da sahalarda aktif olarak göreceksiniz. Derneğimize bu güne kadar destek veren değerli hemşerilerime, derneğimizin kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya’ya, dönem başkanlarımız Metin Çoban, İsmet Atik ve bu zamana kadar maddi manevi desteklerini esirgemeyen kıymetli abilerim ve kardeşlerime teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43