Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Muhtarları, STK'ları ve Siyasileri bu sofrada buluştu....

Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Çekmeköy’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve siyasilerini iftar sofrasında buluşturdu. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarları, çok sayıda yöresel dernek başkanı ve hemşerilerin katıldığı dostluk sofrasında muhabbetle Ramazan bereketi paylaşıldı.

Konuklarını tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilenen evsahibi Orhan Çerkez, yaptığı selamlama konuşmasında; “Davetimizi kırmayarak bu akşam bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gönül soframızın bereketini artırdınız. Birlik, beraberliğimiz ve dostluğumuz daim olsun” şeklinde konuştu.

Anlamlı buluşmaya ev sahipliğinden dolayı Orhan Çerkez’e teşekkür eden muhtarlar, STK temsilcileri ve siyasiler sohbet havasında devam eden programda keyifli anlar yaşadı..

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyAtaşehirIftarStk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.