Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP İstanbul seçimleri için çalınmadık kapı bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulunup Çekmeköy’ü karış karış arşınladı. MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur beraberinde kalabalık bir yönetici heyetiyle Çekmeköy’de İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için çalışmalar yaptı. 

Seçim çalışmaları kapsamında MHP Kocaeli il teşkilatı bizzat Aydın Ünlü başkanlığında İstanbul’un çeşitli ilçelerinde haftalardır sürmekte olan broşür dağıtımı ve esnaf ziyareti çalışmalarına Çekmeköy’de devam etti. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a gelen MHP Kocaeli il teşkilatı ve MHP Gebze ilçe teşkilatı Çekmeköy’de  seçim çalışmalarına destek verdi.  

Çekmeköy MHP 23 Haziran seçimlerine hazır

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emriyle İstanbul Büyükşehir seçimleri için ilçemize gelerek bizlere destek veren MHP Kocaeli İl Başkanı Sn. Aydın Ünlü ve yönetimine, Kocaeli TÜRKAV İl Başkanı Sn. Ozan Özocak’a ve MHP Gebze İlçe Başkanı Sn. Serkan Kural ve yönetimine teşekkür ederiz. Devletimizin ve milletimizin bekası için 23 Haziran seçimlerine kadar var gücümüzle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım için Çekmeköy’de çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.