Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'lü genç iş adamı Sedat Erdem, MHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu

28. dönem MHP İstanbul Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Çekmeköy’lü genç iş adamı Sedat Erdem, “Önümüzdeki süreçte Aziz Milletimize, Kutlu Devletimize, Yüce Hakk’a hizmet yolunda yeni bir adım atma ve hizmet etme gayesindeyim” dedi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olan Sedat Erdem,  Ankara’ya giderek Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek.

SEDAT ERDEM’İN ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI

Çekmeköy MHP ilçe başkanlığımızda çok değerli dostlarımız ve basın mensupları arkadaşlarımız ile birlikte İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adaylığı açıklamamızı yaptık.. Mevlam hakkımızda hayırlı eylesin.. Allah nasip ederse Ankara MHP genel merkezimizde yarın inşallah müracaatımızı yapacağız.. #Cumhurİttifakı bu milletin gerçek ittifakıdır..Çok değerli MHP Çekmeköy ilçe başkanımız Tahsin İnce’ye, Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Muhtarlar dernek başkanı Yaşar Karataş STK temsilcilerimize, değerli basın mensuba arkadaşlarıma, çok değerli katılımcı hemşehrilerime dostlarımıza çok teşekkür ederim, İfadelerini kullandı.

Sedat Erdem Kimdir ?

Ordu Mesudiye 1980 doğumlu olup İlk Öğretim ve Ortaokulu Mesudiye’de tamamladıktan sonra lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Uzun yıllar Sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Çekmeköy MHP İlçe Teşkilatının her kademesinde uzun yıllar siyaset yapmıştır.

 İş dünyasında ERDEM GRUP adı altında MEDYA, AJANS, İNŞAAT, MOBİLYA sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İnşaat sektöründe 400 konutun üstünde başarılı projelere imza atarak Erdem İnşaat olarak müteahhitlik hizmeti vermeye devam edip ülke ekonomisine istihdam sağlamaktadır.

Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı, İstanbul Üçyollular Dernek Kurucu Başkanı, Armutlu Müteahhitler Derneği Başkanı, Mesudiye İş Adamları Derneği Kurucucu (MESİYAD) Başkan Yardımcısı, Karadeniz Dernekleri Platformu Birliği üyesi ve iş dünyasında ve sektöründe başarılı işlere imza atan 350 firmanın üzerinde üyesi bulunan Anadolu İş Dünyası Derneği (ASİAD) Genel Sekreterliğini yapmaktadır.

Bir çok yayın kuruluşlarında makale ve köşe yazarlığı yapan Sedat Erdem, sosyal sorumluluk projelerinde yer almış olup, eğitim, iş dünyası, üretim, tarım, spor alanlarında faaliyet gösteren milli değerlerin ve projelerin her daim ön planda olduğu her çalışmada öncü olan Sedat Erdem; evli, Kürşat, Mina ve Nisa olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.