Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu. Bakan Murat Kurum

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Haber’den Kamuoyuna Duyuru

Çekmeköy Haber ailesi olarak bölgemizde 12 yıldır hizmet etmekteyiz. 

Bu zamana kadar doğru inandığımız milli değerlere sahip çıkarak objektif bir şekilde hiçbir siyasi partinin arka bahçesinde, gölgesinde olmadan DOĞRU, İLKELİ ve TARAFSIZ haber çizgimizde siz değerli takipçilerimize ŞEREFLİCE hizmet ettik. 

Çekmeköy Haber ailesi olarak görüyoruz ki; ne olduğu bilinmeyen seçim zamanı yaklaştığında bir sürü yandaş bizim sayfamızdan haberler çalarak emek hırsızlığı yapan ÇEKMEKÖY HABER GAZETEMİZİN baş harflerini ve son harflerine yakın isim benzerliği yaparak, sözde anket, sözde habercilik yapmaya çalışan kimliklerini saklayan,habercilikten uzak seçim zamanı ortaya çıkan birilerine zamanı geldiğinde bizimde söyleyecek elbet sözümüz olacaktır. 

Bunları deşifre etmek kim olduklarını çıkartmak bizim boynumuzun borcu olsun. 

Bizim ÇEKMEKÖY HABER AİLESİ olarak ve ERDEM MEDYA BÜNYESİNDE yayın yapan sayfalarımızın ÇİZGİSİ VE DURUŞU bellidir. Bahse konu seçim zamanı ortaya çıkan sayfalarla uzaktan yakından hiç bir bağımız bulunmamaktadır. Lütfen itibar etmeyin ! Bizim ismimizi kullanarak arka bahçede kalıp kimliklerini saklayarak siyasete yön vermek isteyenleri Çekmeköy Halkının ve değerli takipçilerimizin vicdanına bırakıyoruz.  Saygılarımızla...

Çekmeköy Haber 

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyçekmeköy Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban şengül 5 yıl önce

Başarılarınızın devamını dilerim