Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

“Çekmeköy Gönüllüleri “ topluluğu kuruldu

Çekmeköy’de bir grup toplum gönüllüsü gençler tarafından oluşan “Çekmeköy Gönüllüleri” , insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, birlik ve evrensellik ilkeleri doğrultusunda; gençlerin öncülüğünde yetişkinlerin rehberliğinde sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.

Çekmeköy Gönüllüleri, çevresindeki sorunlara karşı çözüm üretebilen, kendine güvenen, girişimci ve duyarlı toplum gönüllüsü gençlerin katkılarıyla, Çekmeköy’de zor durumda olan ihtiyaç sahibi genç, yaşlı, çocuk ayırt etmeksizin maddi ve manevi destek olmaya çalışırken ilçede yaşayan sokak hayvanları için de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.

Gençlik ve gönüllülük bir arada

Çekmeköy Gönüllüleri Kurucu Başkanı Kürşat Yalçınkaya, “ ekip olarak gençlerde gönüllülüğü yaşam tarzı haline getirmek ve toplum genelinde sivil toplum duyarlılığı oluşturma sorumluluğu hissediyoruz. Ben ve Çekmeköy gönüllüsü arkadaşlarım gönüllülük ve gençlik çalışmaları alanında Türkiye’ye öncü ve örnek bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışıyoruz.  Sabah namazı programları, esnaf ziyaretleri, köy okullarına yardım gönderimi, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretleri, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı, sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçları gibi çalışmalar ile gönüllere dokunmayı biiznillah başaracağız. Bu güzel birlikteliğin ilçemiz için büyük bir kazanım olduğuna inanıyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen büyüklerimize teşekkür ediyor, rotasını iyiliğe çevirmiş gönüllerden oluşan gençlerimizi de aramıza davet ediyorum” dedi.

Kurucu Başkanı Kürşat Yalçınkaya öncülüğünde, Genel Başkanı Ali Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına start veren toplum gönüllüsü gençler, herhangi bir parti veya kurumdan bağımsız bir şekilde “gönüllülük” esasına dayalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.