Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi Hizmete Açıldı

32 poliklinikle hizmet veren Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin işitme ölçümü yapan Odyometri bölümü ve Fizik Tedavi Bölümü hizmete açıldı.   Yeni hizmete giren bölümlerin açılışı; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu,  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Sağlık Sağlık Müdürü Süzan Sandıkçı, Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit, Fizik Tedavi bölümünün tefrişatına katkıda bulunan Ermoda firmasının yetkilileri Cavidan Akkan ve İlyas Erdoğan, Odyometri biriminin kurulmasına katkı sağlayan Ali İhsan Hasan Kahyaoğlu katıldı.

Açılışta hastanenin işleyişi ile ilgili bilgi veren Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit, Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde açılışından     bugüne kadar 133 bin kişiye hizmet verildiğini, 33 bin hastanenin da acil servisten yararlandığını söyledi. 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuşmasında;” İlçemize hastane kazandırılması için Sağlık Bakanlığı ile yoğun     temaslarımız oldu. Her şey tamam derken tahsis ettiğimiz arazide yüksek gerilim hattı olduğunu öğrendik. Enerji Bakanlığı ile     bürokratik işlemleri hallettikten sonra büyük bir yatırımla bu hattın yerini belediye olarak biz değiştirdik. Zor oldu ama     Elhamdülillah vatandaşımıza verdiğimiz sözü tuttuk, her geçen gün hizmet ağı daha da genişleyen hastanemizde binlerce     vatandaşımız şifa buluyor inşallah. Devam eden çalışmalarda bağışları ile katkıda bulunan hayırseverlere de Çekmeköy halkı     adına çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun,” dedi.

Birinci düzeyde hizmet veren hastanenin acil servisinde günlük ortalama 300 hasta tedavi ediliyor. 45 yatak kapasitesine sahip     KBB, Üroloji, Göz ve Karma Cerrahi bölümlerinde hizmet veren Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde 4 yataklı yoğun bakım ünitesi,     6 yataklı diyaliz ünitesi ve 3 Ameliyathane bulunuyor. Hastanede laboratuvar, kan bankası ve görüntüleme merkezi (röntgen,     tomografi, ultrason, kemik dansitometrisi) bölümleri de hizmete devam ediyor. 

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.